Trouwen

Hoera, ze zei ja! Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.

Dan beginnen de voorbereidingen met het zoeken naar de jurk, de taart, en natuurlijk de bruidsfotograaf.

Die fotograaf hebben jullie gevonden! Ik kom graag langs om kennis te maken en te horen wat jullie wensen zijn voor de grote dag.

Neem voor beschikbaarheid en meer informatie contact op via info@lefteyepictures.nl of bel met 06-48016724

“Wij hebben een geweldige trouwdag gehad, mede dankzij Mijn Grijpma van Left Eye Pictures. Wat een vakvrouw! Wij hebben voor de grote dag een loveshoot gedaan. Dit kunnen wij zeker aanraden. Je houdt er prachtige foto’s aan over en je kunt vast wennen aan het poseren. Wij hebben hier veel profijt van gehad op de grote dag.

Lieve Mijn, nogmaals bedankt en wij zullen je zeker bij iedereen aanbevelen!” Tara & Sander 27-06-2015

Wij hebben gebruikt gemaakt van de diensten van Left Eye Pictures voor onze save the date kaart (loveshoot) en trouwdag. Na het ontvangen van onze eerste foto van de dag waren we meteen enthousiast! Wat een resultaat; als dit voor de rest ook zo is dan heeft ze de lat erg hoog gelegd. En ja hoor.. daar kwamen ze, de ene foto nog mooier dan de ander! De sfeer tijdens de shoots was heel relaxt. Mijn weet goed hoe ze zelf moet bewegen op de achtergrond en is een fotograaf die van wanten weet. Alles voor het mooiste resultaat en niets minder dan dat! 
Bedankt voor het vast leggen van de mooie herinnering! Nico & Anne-Roos 08-05-2015

bruidspaar Broekerhuis

 


Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by